![]() |
Объединение Беларусов
Эта тема предназначена для обсуждения создания Беларуского клана в Хаддане, определение целей клана и назначение ответственых в создании клана. Желающие принять участие. оставляйте здесь сообщения,а так же пишите мне на мыло Bely71@mail.ru
|
Киев даёт добро и поддерживает Ваше начинание:D :D :D удачи, дерзайте!
|
Я не супраць, я згодна!
Вельмi добры будзе клан-Клан Беларусаy.
Мы, Беларусы,-Мiрныя людзi, Сэрцам адданыя роднай зямлi, Шчыра сябруем, сiлы гартуем Мы у працавiтай, вольнай сям*i Слауся, зямлi нашай светлае iмя Слауся, народау братэрскi саюз! Наша любiмая мацi-Радзiма, Вечна жывi i квiтней, Беларусь! БЕЛАРУСЫ ПРАЦЯГВАЙЦЕ! |
Цитата:
Разам з братамi мужна вякамi Мы баранiлi родны парог, У бiтвах за волю, бiтвах за долю Свой здабывалi сцяг перамог! Слауся, зямлi нашай светлае iмя Слауся, народау братэрскi саюз! Наша любiмая мацi-Радзiма, Вечна жывi i квiтней, Беларусь! БЕЛАРУСЫ ПРАЦЯГВАЙЦЕ ДАЛЕЙ |
ну дык чем мы хуже;)
Дружба народаў - сіла народаў - Наш запаветны, сонечны шлях. Горда ж узвіся ў ясныя высі, Сцяг пераможны - радасці сцяг! Слаўся, зямлі нашай светлае імя, Слаўся, народаў братэрскі саюз! Наша любімая маці-Радзіма, Вечна жыві і квітней, Беларусь! Вперёд Славянская Сестра)! |
Allastorra
Я тоже за. Объединяемся ;)
|
Часовой пояс GMT +4, время: 19:39. |